GIRL ON FIRE PRESENTERER:

Lær å annonsere på Facebook


Kort beskrivelse av kurset. Nøkkelopplysninger som frister kunden til å lese videre.

Bli med!

For deg som vil oppnå ________

Påmeldingen stenger midnatt søndag 6.mars:

Ta steget opp i verdensklasse!

Dette kurset er for deg som vet at du har potensiale til å nå businessdrømmen din. Du som har viljen, energien og til og med skoene til å få det til!

Du trenger noen til å hjelpe deg til å fremstå som klar, tydelig og profesjonell i en bedrift du virkelig elsker å drive.

Skap en liten bedrift i verdensklasse. Bli en gründer i verdensklasse. Det er ikke umulig, bare du kjenner triksene.

Ed du klar for det?

Jeg vet du føler deg som en taper av og til.


Jeg vet at du har tvilt på om du kan oppnå suksess.


Jeg vet du sjekker bankkontoen med ett øye lukket.


Jeg vet du har tenkt på å gi opp.


Jeg har sett deg slite.


divider_heart Men du gir deg ikke.


For du er så nær, og du vet det.


Jeg vet det også.


 

En bedrift i verdensklasse er noen få steg unna.

La meg vise deg!

- Hilde

I dette 8-ukers onlinekurset vil du lære å bygge en solid bedrift ved å...

 • Bli sterk

  Finn ut hva du er aller best på her i verden, og bygg bedriften din rundt dine unike styrker. Slik kan du være sikker på å føle deg trygg og sikker på veien, og oprerere ut fra et bunnsolid fundament. Få dette riktig, og resten av jobben vil bli uendelig mye lettere.

  Skap dine pakker, programmer og produkter med 100% selvtillit fordi du har base i ditt naturlige grunnfjell.

 • Bli krystallklar

  Bli krystallklar på hva du gjør, hvem du gjør det for og hvordan du på aller beste vis kan yte verdi til kundene dine. Når du har base i dine styrker og drømmekunden i fokus, kan du formulere din kjernebeskjed og kommunisere klart, tydelig og med stil både on- og offline.

  Lær å snakke om din business med imponerende trygghet og klarhet!

 • Bli produktiv

  Lær triksene det har tatt meg flere år å komme frem til, slik at du kan lage ditt eget høykvalitetsbrand med logo, nettside, kursportal, bilder, videoer og grafiske elementer. Jeg lærer deg å gjøre det med høy kvalitet og lav pris.

  Bli like proff som damene du tidligere bare har beundret  (du vet, de som har millionbudsjett og store team rundt seg) – så enkelt og rimelig at du knapt tror det kan være mulig.

 • Bli tiltrekkende

  Når du gir verdifullt innhold som er relevant for din 5-stjerners kunde, kan du ikke unngå å bli tiltrekkende. Kundene kommer til deg, du trenger ikke jage etter dem.

  En god opt-in gave trenger ikke være stor eller vanskelig å lage. Selv en liten sjokoladebit kan gi deg lyst til å kjøpe en hel pose! Men den må være GOD!

 • Tilby gode pakker

  Gode, tydelige pakkeløsninger er mye enklere å selge enn diffuse tilbud. Kurset har en egen modul som omhandler dine pakkeløsninger og hvordan du kan sette sammen ditt signaturprogram.

  Når du har ditt eget signaturprogram kan du levere det igjen og igjen (og igjen!) og bli en ledestjerne i akkurat din nisje!

 • Gjøre livet enkelt og gøy!

  Dersom du gjør jobben og implementerer tipsene fra alle modulene, vil du kunne bygge en bedrift som er riktig for deg og dine drømmekunder, visuelt tiltrekkende, interessant og som rekrutterer kunder uten at du behøver å stresse.

  Gjør det enkelt og gøy, både for deg og for kundene!

Målet med kurset er at du skal kunne ta full kontroll over din egen business med teknikker og verktøy det har tatt meg årevis med prøving og feiling å komme frem til (tilfeldigvis de samme verktøyene som verdenslederne bruker).

 -  Dette er din mulighet til å bli business-smart på rekordtid!  -

Klar for å bli biz-smart en gang for alle?

Påmeldingen til 8-ukerskurset er åpner igjen i juni 2016

Påmeldingen åpner igjen i juni

Gjennom kurset vil du få deg noen AHA-opplevelser:

 • Du vil oppdage at du ER god nok, bare du våger å spille på dine styrker.
 • Du vil tenke at "Ja, det er DETTE jeg ønsker å fortelle verden gjennom min business!"
 • Du vil innse at bedriften din kan ta av – bare du gjør jobben som må til.
 • Du vil oppdage metoder som vil posisjonere deg som en proff.
 • Du vil oppdage at ting slett ikke behøver å være vanskelig.
 • Du vil oppdage at det å bli klar på hva du egentlig gjør vil gjøre blikket skarpt og hjernen fokusert.
 • Du vil oppdage at dette kan du klare!

OM HILDE

Jeg er Hilde Kloppbakken, markedsfører, webdesigner og gründermentor, og jeg er her for å hjelpe kvinnelige businesseiere opp og fram både på det personlige og det profesjonelle plan . 

Jenter og damer som driver egne bedrifter er (etter min mening) helt klart de mest interessante, kreative og morsomme menneskene her på jord. Heldigvis har jeg med min bakgrunn fra og interesse for design, teknologi, onlinemarkedsføring og selvutvikling masse kunnskap som er supernyttig for akkurat disse damene.

Nå vil jeg dele mine gaver med deg som er på vei opp og fram!

Kursinnhold

MODUL 1

Bli superklar på ut hva du er god på så du kan jobbe i 100% visshet om at bedriften din utnytter din genisone.

MODUL 2

Finn ut hva du egentlig gjør og hvem du gjør det for så du kan kommunisere uten et fnugg av tvil.

MODUL 3

Lag et brand som er lekkert, helhetlig, enkelt å håndtere og 100% deg. Finn eksperter som kan hjelpe deg med brandet ditt for småpenger.

MODUL 4

Lag deg en rålekker, superproff nettside du kan ta full kontroll over selv.

MODUL 5

Automatiser kunderekrutteringen så du kan slutte å stresse med å få nye kunder – de vil komme av seg selv når du tilbyr noe verdifullt allerede før de kjøper noe av deg.

MODUL 6

Lag signaturpakker og systemer du kan bruke igjen og igjen så du kan bli rågod på å levere akkurat den pakken – uten å slite deg ut.

MODUL 7

Lær alt du trenger å vite om salg og markedsføring. Det er i grunn bare noen få nøkkelkunnskaper du trenger, og modul 7 gir deg oppskriften til å få snøballen til å rulle.

MODUL 8

Kunnskap om video- og lydproduksjon er et must dersom du skal drive business i dag, men dessverre noe mange gruer seg til. Modul 8 vil fjerne frykt og tvil, og lære deg alt du trenger for å lage lyd og videoer av høy kvalitet.

"Kurset er ikke bare innholdsrikt, det betaler seg faktisk tilbake av seg selv i form av spart tid, spart frustrasjon og mye sparte penger!

Når du først har lært triksene kan du bruke dem igjen og igjen i årene som kommer, og oppgradere bedriften din raskere og enklere enn du kanskje ante var mulig."

Hilde forklarer alt du trenger på en lettforståelig måte, og hun er jordnær og sprudlende. Det er lett å bli smittet med masse positiv energi! Jeg satte i gang med mitt nye kurs med en gang, for jeg ble så inspirert!

Zandra Norum; Feng Shui, Body and Soul

Slik foregår kurset

 • 8 innholdsrike moduler fordelt over 8 uker (første modul slippes torsdag 3. mars)
 • Ny modul legges ut vår online kursportal hver torsdag
 • Modulene består av video- og lydfiler
 • PDF-arbeidsbok til hver modul
 • 45 - 60 minutters varighet pr. modul
 • Egen Facebookgruppe hvor du kan stille spørsmål
 • Du vil få tilgang til kurset i minimum 6 mnd. fra oppstart

De to første modulene tar for seg deg, din personlighet, dine styrker, dine verdier og dine drømmekunder. Dette er for å sikre at du bygger bedriften din på en solid plattform, slik at bedriften kan vokse seg sterk mens du trives hver eneste dag. Dessverre bygges alt for mange bedrifter på feil premisser, og eieren ender opp med å måtte endre kurs (been there, done that!).

De tre neste modulene er mer praktisk rettet, og jeg vil steg for steg guide deg gjennom hvordan du kan bygge opp brandet ditt, nettsiden din og din tilstedeværelse on- og offline. Jeg vil lære deg å sette opp systemer som jobber for deg, og å outsource mye av det du ikke er god på selv, for å frigjøre tiden din til andre, mer matnyttige ting (som å lene deg tilbake med en chai latte og vite at ting blir gjort uten at du behøver å stresse...).

I modul 6 skal vi snakke om pakker og programmer. Dersom du skal drive en god, effektiv bedrift, kan du ikke finne opp hjulet igjen og igjen (heloooo utbrenthet!). Derfor handler denne modulen om hvordan du kan samle metodene dine i ett (eller kanskje etter hvert flere) signaturprogram, slik at du kan levere verdi til kundene dine igjen og igjen, uten å slite deg ut. Vi skal også snakke om hvordan du går frem for å selge arbeid du allerede har gjort igjen og igjen (og igjen!).

Modul 7 og 8 handler om mer utadrettede aktiviteter som markedsføring, salg og produksjon av video- og lydfiler for å sørge for at kundene strømmer til deg fordi du har et klart, tydelig og fristende budskap.

Bonus: Som en bonus vil du mot slutten av kurset motta et minikurs i Facebookannonsering.

Hver nye modul bygger naturlig på de foregående modulene slik at du får en gradvis progresjon mot en helhet.

Get Smart! Programmet gir deg disse fordelene:

 • Få total kontroll på brandet ditt, og kunnskap til å designe det akkurat slik du vil.
 • Fremstå som profesjonell, trygg og troverdig.
 • Lær å lage kvalitetsprodukter som imponerer både deg selv og andre.
 • Lær å bruke ditt eget team til å hjelpe deg i businessen uten at det koster skjorta.
 • Få et brand og en bedrift som er enda kulere enn de du tidligere bare beundret på avstand.
 • Få ting gjort på rekordtid.
 • Bli klar, tydelig, fokusert og produktiv.

Jeg stod fast i utvikling av egen business. Hodet var fullt av tanker og det føltes som om jeg svevde i tåkeland. Heldigvis meldte jeg meg på kurs med Hilde, et kurs som tok meg mange steg nærmere virkeliggjøring av drømmejobben. Jeg har vært med på en rekke andre web kurs, men dette var det første som virkelig ga resultater. Hver modul tok meg videre. Jeg fikk inspirasjon og konkrete verktøy. Videoene var av høy kvalitet og Hilde har en fantastisk formidlingsevne. Jeg vet ikke hva du trenger, men jeg vet at Hilde hadde akkurat det jeg trengte for å komme videre i min business. Anbefales på det varmeste.

Berit Storholt Flåtten, NLP Coach

Hilde og Girl on Fire kom akkurat når jeg trengte det! I oppstart av egen bedrift fikk jeg en skikkelig kickstart av å ta kurset til Hilde.

Masse gode tips, ideer, teknikker og et lass med inspirasjon som gjorte at jeg kastet meg ut i litt skumle oppgaver - DETTE GA RESULTAT!

Jeg er takknemlig over alt Hilde deler og anbefaler deg som ønsker å starte selv eller allerede har startet til å bli med på denne reisen. Hilde snakker fra hjertet, deler fallgruver og oppturer, og ikke minst snakker hun slik at du forstår!

Det jeg også likte veldig godt var at kurset ikke bare løftet bedriften, men det handlet om å bli kjent seg selv, sine verdier og hva du  virkelig vil her i livet.

Kort sagt er dette et kurs du må ta for å heve deg selv og bedriften din! ANBEFALES 🙂

Lynda Westhoff, hud- og kroppsterapeut og makeup artist

"Passer kurset for meg?"

Kurset passer for deg hvis...

 • Du er enig i at en god business = et godt liv (og omvendt)
 • Du (snart) er ferdig med 8-4-livet, og ønsker å komme i gang i din nye bedrift på best mulig vis
 • Du er klar for å ta din allerede eksisterende bedrift til neste nivå
 • Du ønsker å bli klar på hvem du er, hva du står for og hvem du jobber med
 • Du er villig til å gjøre jobben som må til
 • Du er villig til å utvide komfortsonen din
 • Er åpen, nysgjerrig og ivrig på å se hvor langt du kan nå
 • Du er lærevillig, og ønsker å lære det du trenger (og ikke alt annet) så du kan jobbe smartere og ikke hardere
 • Du er klar til å ta få ting gjort!

Kurset passer ikke for deg hvis...

 • Du ikke er villig til å investere tid og penger på din egen fremtid
 • Du har masse unnskyldninger for ikke å ta action
 • Du ikke er åpen for nye løsninger
 • Du ikke er klar for nye perspektiver
 • Du helst vil nå målene dine uten å måtte jobbe for dem
 • Du ønsker å "bli rik fort"
 • Du ikke brenner for å bidra til en bedre verden gjennom dine tjenester og produkter
 • Du ikke forstår og kan lese og skrive grunnleggende engelsk (jeg anbefaler en del engelske verktøy og ressurser i kurset)
 • Du ikke har grunnleggende datakunnskaper

"Jeg er ikke helt sikker..."

 • Men jeg har ikke råd...

  Kurset er verdt hver krone, og betaler seg tilbake i form av spart tid, frustrasjon og aller mest: Penger. (Potensielt mye penger).

  Det er langt dyrere å ikke ta kurset enn å gjøre det…

 • Jeg har ikke tid...

  Men har du tid til å famle i uvisse lenger? Kurset vil gi deg en klar, stø kurs og supereffektive verktøy som vi spare deg for masse prøving og feiling. Gå rett på mål, i stedet for å rote rundt på jordet.

 • Jeg venter til det passer bedre.

  Venting får deg ingen steder. Faktisk er venting oppskriften på å ikke komme av flekken. Er du sugen på å bygge en bedrift som gir deg friheten, hverdagen og pengene du ønsker deg, er venting det siste du bør drive med.

 • Jeg er ikke klar...

  Kurset begynner på fundamentnivå, så enten du allerede er i gang med business eller skal begynne helt på null, er utgangspunktet det samme: Finn ut hva du er god på, hva du verdsetter og hvem du ønsker å hjelpe. Så tar vi det derfra. Alle begynner altså på samme sted. Så om du er helt ny i business er dette midt i blinken (så slipper du å begynne i feil ende).

 • Jeg er ikke smart nok til å få til dette!

  Kurset er designet nettopp for at du skal slippe å kunne alt, men heller ha sylskarpt fokus på akkurat det du trenger, og hente inn hjelp til det du ikke kan. På den måten blir man smart og effektiv!

 • Jeg vet ikke om jeg er hjelpbar...

  Å jo da! Det finnes ikke en eneste bedriftseier som ikke vil ha nytte av dette.

Å jobbe med Hilde Kloppbakken er utrolig inspirerende. Ikke bare er hun utrolig lett å snakke med, hun forstår alt jeg spør om og kan forklare det jeg lurer på på en enkel måte. Hilde er rett og slett fabelaktig dyktig. Hun setter seg lett inn i mine problemstillinger og jeg virkelig elsker å jobbe med henne. Å bygge opp egne websider har rett og slett blitt enkelt!

Margrethe Otto Skar, kontrollpåøkonomien.no

Omtaler

Programmet ble kjørt i testversjon i sommer, og her er noen tilbakemeldinger fra deltakerne:

Tilbakemeldingene kom inn via et anonymt spørreskjema, og har derfor ikke navn. Men de er helt ekte!

Hilde er profesjonell, dyktig, ekte, tydelig, imøtekommende og meget hjelpsom. Kurset er meget godt forklart med gode eksempler og forklaringer. Jeg er meget takknemlig og fornøyd for at jeg «fant» Hilde når jeg skulle bygge min business på nett. Hun er helt rå på å få deg opp og frem i din nye business. Tusen hjertelig takk dyktige, vakre Hilde Kloppbakken <3.

Ann-Peggy Hjerte Nordberg

Kunne du tenke deg å bli hun jenta som i forbifarten nevner å ha tjent en årsinntekt på lanseringen av sitt forrige program, som har innboksen full av meldinger fra fornøyde kunder og som alltid er på vei et spennende sted fordi hun har bygget bedriften sin rundt livet hun ønsker seg?

Dette kurset er designet for at du skal kunne bli henne.

Du vil snart takke deg selv for at du investerte i din fremtid.

 

Påmeldingen stenger midnatt søndag 6.mars:

Din investering

 Engangssum: kr 7 499

Delbetaling i 3 deler á kr 2 650,- er mulig
(totalt kr 7 950)

Klar for å bli biz-smart en gang for alle?

Påmeldingen til 8-ukerskurset er nå stengt

Det er nå ikke lenger mulig å melde seg på

Dette kurset inneholder stort sett alt man trenger å bygge opp en business, men i konsentrert og forenklet form, så du kan lære akkurat det du trenger.

Jeg vil på det sterkeste oppfordre deg som kjenner at dette kurset kunne vært noe for deg til å bli med. Det ville vært synd om du skulle kaste bort unødvendig tid, energi og penger på bedriften din, når alt du trenger for å bygge opp en bedrift i verdensklasse er samlet i kursets 8 moduler. Håper vi ses på innsiden!

Signatur_gjennomsiktig

GARANTI

Jeg er så bombesikker på at du vil bli fornøyd med kurset at jeg gir jeg deg 30 dagers fornøydhetsgaranti! Hvis du innen 30 dager ikke skulle føle at kurset var vel verdt investeringen er det bare å gi beskjed, så får du alle pengene tilbake.

Personvern

Vi er opptatt av lesernes personvern. Tilliten fra leserne er svært viktig, og derfor har Girl on Fire og GoTo Media AS en streng personvernpolicy. Her er en forklaring på hvordan Girl on Fire og GoTo Media AS henter inn og bruker cookier, kalt informasjonskapsler på norsk, og hvordan personvernet ivaretas.

Automatisk lagring av informasjon
Girl on Fire og GoTo Media AS benytter som de fleste andre nettsteder en informasjonskapsel (cookie). Informasjonskapsler er små informasjonsfiler som blir liggende igjen på datamaskinen din for at tjenestene skal virke best mulig for deg som bruker. Dette medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, men du kan stille inn nettleseren din slik at den ikke godtar bruk av informasjonskapsler. Gjennom nettleseren kan du også slette alle lagrede informasjonskapsler. Din nettleser sender også automatisk opplysninger til Girl on Fire og GoTo Media AS sine servere hver gang du ber om å få vist en side. Dette er eksempelvis opplysninger om hvilken nettleser og -versjon du bruker og din internettadresse (ip-adresse). For hver side som vises, lagres i tillegg opplysninger om dato og tid, hvilken side du kom fra, hvilken side du ser på osv. Dette gjelder også Girl on Fire og GoTo Media AS domener kurs.girlonfire.no og girlonfire.no

Hva er cookies?
En cookie, eller «informasjonskapsel», er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon når du besøker et nettsted. Dette er en standard teknologi som brukes av de aller fleste nettsteder til å innhente statistikk og tilpasse brukeropplevelsen til den enkelte bruker. Slik hindrer du lagring av cookies Det er ganske enkelt å slette cookies som du har akseptert. I de vanligste nettleserne for PC kan du bruke hurtigtast CTRL + SHIFT + DEL for å komme direkte til den rette menyen. Hvis ikke hurtigtasten virker i din nettleser kan du følge linken for din nettleser under:

Du kan også endre innstillingene i nettleseren din slik at den ikke tillater at cookier lagres på harddisken. Dette gir imidlertid dårligere funksjonalitet på visse nettsider, og det kan hindre tilgang til medlemssider, og gjøre at deler av innhold og enkelte funksjoner ikke blir tilgjengelige. Mer informasjon om hvordan du kan unngå cookier, kan du lese på  http://www.allaboutcookies.org.

Her er en oversikt over cookies på Girl on Fire og GoTo Media AS sine nettsider:

Google Analytics:
Google Analytics er en analysetjeneste levert av Google.inc. Det samles informasjon om hvilke sider du besøker på Girl on Fire og GoTo Media AS sine nettsteder, hvor lenge besøket ditt varer, antall besøk og hvilken link fra hvilken side du fulgte for å komme til nettsiden. Innhentet informasjon behandles av Google og brukes til å generere besøksstatistikk og rapporter som kan vise hvordan kundene bruker nettsiden. Denne tjenesten benyttes til å analysere bruken av nettstedet.

Facebook:
Cookies fra Facebook settes kun hvis du tidligere har besøkt Facebook eller bruker en Facebook-funksjon eller link til Girl on Fire og GoTo Media AS sin nettside. Disse cookiene brukes av Facebook-funksjonene på nettsiden, slik som «like»-knapp, kommentarfelt og innlogging via Facebook. Informasjonen kan også brukes til å nå deg på Facebook med tilbud fra Girl on Fire og GoTo Media AS.

Mailchimp:
Å legge igjen ditt navn og e-post er helt trygt. Du vil kun motta informasjon fra Girl on Fire og GoTo Media AS og vi selger ikke personopplysninger til tredjepart. – Girl on Fire og GoTo Media AS bytter heller ikke slike opplysninger med tredjeparter.

Ansvarsfraskrivelse

Ansvarsfraskrivelse

Ok, på tide å bli litt overtydelig her. Jeg er ikke en god fe med en tryllestav, og jeg må nevne at hvis du ikke tar ACTION på det du lærer i programmet (eller hvilket som helst program for den saks skyld), vil ikke noe bra skje med businessen din. Og, jeg kan derfor ikke garantere dine resultater, din inntjening eller fremtidige inntjening som et resultat av dette programmet.