KONKRETE TIPS SOM FUNGERER

Med Hilde Kloppbakken

Oslo, høsten 2016

Kursene holdes i Nedre Slottsgate 7 - 5 minutter å gå fra Oslo S.

Er du klar for ny kunnskap?

Hilde bringer strategier og håndfaste systemer for markedsføring, Anne bringer mot og selvtillit til å gjennomføre.

Resultatet når du vet hva du må gjøre OG våger å gjøre det? = Du blir USTOPPELIG!


Denne helgebootcampen vil gi deg og bedriften din et superløft – lær stegene som virkelig skal til for å bli en suksess! Ekte, ærlig straight-talk fra to som har gått veien selv vil gjøre det å drive sin egen bedrift forståelig og gjennomførbart for DEG! Dette er en helg tettpakket med læring, hvor du jobber fokusert med din bedrift, dine konkrete planer og systemer som vil ta deg målet om å ha en suksessfull bedrift.

 

Hilde og Girl on Fire kom akkurat når jeg trengte det!

I oppstart av egen bedrift fikk jeg en skikkelig kickstart av å ta kurset til Hilde.

Masse gode tips, ideer, teknikker og et lass med inspirasjon som gjorte at jeg kastet meg ut i litt skumle oppgaver - DETTE GA RESULTAT!

Hilde snakker fra hjertet, deler fallgruver og oppturer, og ikke minst snakker hun slik at du forstår!

Lynda Westhoff
Lynda Westhoff kunde hos Hilde Kloppbakken

Anne er ei sprudlende og inspirerende dame. Tror ikke det er mulig å være i dårlig humør i nærheten av henne, den gode energien er smittsom 🙂 Samtidig er Anne tydelig og budskapet er lett å forstå. Denne helgen ble fylt med masse latter, noen tårer og mange aha-opplevelser. Jeg er utrolig glad for at jeg var så heldig å få delta på dette kurset. Og dette vil jeg anbefale alle, uten tvil.

Er du usikker eller i tvil om du skal delta, bare gjør det, meld deg på. Du kommer til å takke deg selv for at du gjorde det!!

Heidi Skjold
Heidi Skjold kursdeltager hos Anne Brenneng

Jeg anbefaler dette kurset på det aller varmeste –– Her får du mye for pengene! Jeg har vært på kurs i Facebookannonsering før, men aldri fått det forklart på en så enkel og god måte.

Charlotte Nagelgaard, Endringsportalen.no