HILDE KLOPPBAKKEN OG ANNE BRENNENG PRESENTERER:

Elverum, 4. - 6. november 2016

Finn din wow-faktor
– og bli sett, hørt og anerkjent!

hildesirkel3

annesirkel2

Når strategi og selvtillit spiller på lag blir du en ustoppelig action-maskin!

Kjære gründer

• Er du fortsatt en godt bevart hemmelighet?

• Er du redd for å synes, så du har holdt deg selv tilbake i frykt for å mislykkes?

• Har dine forsøk på å bli synlig vært en smertefull opplevelse?

• Føler du at din frykt for synlighet har blitt et hinder for din suksess?

Vi vet hvordan du har det.

Vi har vært der.

Og viktigst av alt: Vi kan hjelpe deg å frigjøre deg fra frykten, slik at du endelig kan ta foten fra bremsepedalen og gi gass mot drømmen din!

Både Anne og Hilde jobber med gründere daglig, og vi vet at de viktigste tingene som stopper gründere fra å lykkes er at de

a) Ikke aner hva de skal gjøre for å tiltrekke seg kunder

b) Ikke våger å gjennomføre det de vet de må gjøre

c) En kombinasjon av a og b

"Hva om jeg aldri lykkes?" er en typisk tanke gründere bærer i sitt stille sinn.

– For hva om pengene aldri begynner å komme og du bare må kaste inn håndkleet – fordi du aldri lærte stegene som måtte til, eller ikke våget å satse hardt nok, stort nok – og gjøre det som trengtes...

Hva om drømmen dør fordi du ikke visste, ikke våget?

 

La oss sørge for at det ikke skjer!

Om du kjenner deg igjen i noen av disse punktene,
så er nok dette helgen for deg..

 • Er du lei av å jobbe som en helt, men fortsatt ikke tjene så mye penger som du ønsker?
 • Vet du at du er flink til det du gjør, men du har fortsatt for lite kunder?
 • Mangler du skikkelige planer og gode systemer som drar lasset for deg?
 • Føler du til tider at du kanskje ikke har det som skal til for å lykkes stort?
 • Har du kanskje litt for lite nettverk av andre som hjelper deg frem?
 • Er du redd for å synes stort, så du har holdt deg selv tilbake i frykt for å mislykkes?
 • Føler du at du ikke er god nok, smart nok, flink nok, _____ nok?
 • Blir du vettskremt av kamera og tanken på å ha videoer av deg selv liggende ute på nett for andre å dømme og kritisere?

Da er du midt i målgruppa for denne helgen – Innholdet er nemlig designet for deg som sliter med ett eller flere av de typiske gründerproblemene:

Typisk gründerproblem 1:

Du tør ikke gå fullt ut, men holder seg selv tilbake i frykt for at folk ikke skal like deg eller tenke at du er dum. For hva om de der ute (venner, familie, gamle kolleger og skolekamerater, bransjekolleger...) skulle synes at du ikke er bra nok? Hva om de slenger dritt? Sier produktet er dårlig? At du er elendig på bilder/blogg/video...?

Konsekvens:

Konsekvensen av å ikke synes er at du aldri vil ta av. Du vil aldri bli et kjent navn, et anerkjent brand, for ingen vet hvem du er. Du skiller deg ikke ut, om du i det hele tatt dukker opp på radaren hos noen, vil du raskt forsvinne i mengden igjen.

•  •  •  •  •  •  •

Typisk problem 2:

Du har bestemt deg for å satse og synes, men vet ikke helt hva og hvordan du best skal gjøre det. Du mangler systemene og kunnskapen om hvordan bygge en e-post liste, et brand og lage gode annonser slik at kundene dine finner deg.

Konsekvens:

Konsekvensen av å ikke ha kunnskapen om det praktiske blir at du aldri kommer i gang, sitter bare på gjerdet og venter på at det neste kurset (og det neste... og det neste...) skal gi deg innsikten du trenger eller at noen skal komme og fikse det for deg.

•  •  •  •  •  •  •

Typisk problem 3:

Tanken på å skulle holde foredrag eller egne eventer blir for overveldende – du er redd for å få panikk, sceneskrekk og bare fryse helt til og ikke kunne levere selv om du vet at du er god på det du gjør.

Konsekvens:

Du kommer aldri i gang med det du drømmer om: Grupper, kurskvelder og kundesamlinger. Og fordi du aldri kommer i gang, kommer du aldri over frykten heller. Du er paralysert.

Kjenner du deg igjen i noe av dette?

Dersom du lider av ett/flere/alle disse problemene, blir konsekvensen gjerne at du aldri vil komme i gang for fullt. Du leker smått uten å egentlig gi alt i frykt å ikke være god nok, eller i frykt for andres meninger om deg. "Hvis ingen ser meg prøve, kan de heller ikke si at jeg feilet!"

“Most people believe that vulnerability is a weakness. But really vulnerability is courage. We must ask ourselves…are we willing to show up and be seen?”

~Brené Brown

Vi er klare til å dele våre hemmeligheter med deg som er gründer, så du kan finne din wow-faktor og endelig se drømmen bli virkelighet. For vi vet nemlig at...

Slik vil det hele fungere:

1. Du kommer med din businessidé.

2. Hilde kommer med strategier og håndfaste systemer for markedsføring.

3. Anne kommer med mot og selvtillit til å gjennomføre det du lærer.

Når disse 3 ingrediensene mikses, da blir det fart i sakene kan vi love!


Bli med på gründerweekend,
så vil du...


Dette er en helg tettpakket med læring, hvor du jobber fokusert med din bedrift og med dine konkrete planer og systemer som vil ta deg målet om å ha en suksessfull bedrift.

Denne helgen vil gi deg og bedriften din alt som trengs for et realt løft –  lær stegene som virkelig skal til for å bli en suksess, og få mot til å gjennomføre planene dine!

Ekte, ærlig straight-talk fra oss to som selv begynte på null med intet annet enn en drøm om en bedre fremtid. Vi har gått veien selv, og vår veiledning vil gjøre det å drive sin egen bedrift forståelig og gjennomførbart for DEG!

 

Få full klarhet i hvor du skal gå videre med bedriften din, og hvem du trenger å BLI mentalt for å virkelig LYKKES STORT. 

NÅ ER DET SLUTT PÅ Å "LEKE BUTIKK" –

TIDEN ER INNE FOR Å LEGGE INN NESTE GIR, OG ENDELIG NÅ DRØMMEN OM EN VELLYKKET BEDRIFT DU ELSKER OG ER SUPERSTOLT AV.

KUNNE DU TENKT DEG SLIKE "PLAGSOMME MELDINGER" MIDT I SØNDAGSTUREN?

 

DA BØR DU BLI MED DENNE HELGEN, SÅ LÆRER DU HVORDAN.

Hilde og Girl on Fire kom akkurat når jeg trengte det!

I oppstart av egen bedrift fikk jeg en skikkelig kickstart av å ta kurset til Hilde.

Masse gode tips, ideer, teknikker og et lass med inspirasjon som gjorte at jeg kastet meg ut i litt skumle oppgaver - DETTE GA RESULTAT!

Hilde snakker fra hjertet, deler fallgruver og oppturer, og ikke minst snakker hun slik at du forstår!

Lynda Westhoff
Lynda Westhoff kunde hos Hilde Kloppbakken

Anne er ei sprudlende og inspirerende dame. Tror ikke det er mulig å være i dårlig humør i nærheten av henne, den gode energien er smittsom 🙂 Samtidig er Anne tydelig og budskapet er lett å forstå. Denne helgen ble fylt med masse latter, noen tårer og mange aha-opplevelser. Jeg er utrolig glad for at jeg var så heldig å få delta på dette kurset. Og dette vil jeg anbefale alle, uten tvil.

Er du usikker eller i tvil om du skal delta, bare gjør det, meld deg på. Du kommer til å takke deg selv for at du gjorde det!!

Heidi Skjold
Heidi Skjold kursdeltager hos Anne Brenneng

...kan jo som du vet gi både frihet og masse moro, MEN det er ingen hemmelighet at det også er utrolig utfordrende.

Det er hardt å hele tiden skulle finne opp kruttet alene, prøve og feile om og om igjen- selv om vi vet at det må til..

Kanskje har du til og med tenkt tanken om å bare gi opp, ta deg en vanlig jobb, og bli som de andre? Det ville jo til tider være mye enklere ikke sant?

Derfor er det helt avgjørende at du ikke blir stående fast i denne rundkjøringen alene over tid. Det tapper deg for både motivasjon, glød og arbeidslyst – Det dreper drømmen.

DENNE HELGA ER DESIGNET FOR Å FÅ BLODET TIL Å BRUSE AV MOT OG INSPIRASJON... 

SÅ DU KAN GI GASS MOT DRØMMEN DU SER VENTER PÅ DEG I DET FJERNE!

Det finnes jo ikke noen bedre følelse enn når du bobler over av glede, arbeidslyst og NYE geniale ideer – superklar for å ta dem i bruk.


Det høres ut som en klisjé, men vi mener virkelig at ALT er mulig for den som er klar for å gjøre jobben, og vet hvor man vil.

Dessverre er det slik at de aller fleste nye bedriftseiere aldri når målet sitt, og at bare noen ganske få gründerspirer klarer seg gjennom strabasene og oppnår drømmen sin.

Denne helga får du verktøyene du trenger for å være en av de som klarer seg, slik at du kan ta bedriften din over i et helt nytt sjikte. Samtidig vil du bli kjent med andre herlige gründere i samme situasjon som deg.

Og hvem vet, kanskje er det nettopp denne helgen at du møter den perfekte businesspartneren som kan hjelpe deg å ta bedriften din til suksess?

 


Gi deg selv og bedriften din et

– og bli med på en helg som kan snu opp ned på alt du tenker både om deg selv og hvor langt du kan nå med drømmene dine.

 • Når DU mentalt blir den du trenger å være for å lykkes, får du fart på snøballen din...
 • Når du endelig får full klarhet i hvor du skal videre med bedriften din, kan du ta i bruk smarte systemer som jobber for deg. Du trenger ikke lenger kaste bort tiden med å prøve og feile, når du har klare planer for deg selv og vet hvor du skal, og har den mentale styrken som kreves blir vegen lett.
 • Når du har et nettverk av andre som er akkurat sånn som deg, får du drahjelp mot suksess. Du har noen å dele dine utfordringer med og sparringspartnere som kan gi både deg og bedriften din et superløft.
 • Når du ikke lenger holder deg selv tilbake i frykt for å mislykkes, eller er redd for å være synlig - kan du endelig gi jernet slik at du når målene du har satt deg.

Dette er første gang Anne Brenneng og Hilde Kloppbakken går sammen for å hjelpe grundere, og vi vet ikke om dette er en helg vi kommer til å sette opp igjen da vi er veldig travle på hver vår kant. Så om dette er noe du har lyst til å få med deg - så må du melde deg på nå!


En hilsen til deg fra Hilde

Denne helgen gleder jeg meg noe helt vanvittig til! Både fordi jeg elsker å jobbe med grupper av gründere (magiske ting skjer hver eneste gang!), fordi jeg har utrolig saftige ting å dele med deg, og fordi jeg skal få jobbe sammen med den superdyktige Anne som jeg beundrer herfra til månen!

Vi to sammen vil nemlig utfylle hverandre på en måte jeg vet er midt i blinken for deg som er gründer på vei opp og fram. Strategiene får du av meg, selvtilliten får du av Anne - en ekstremt verdifull kombinasjon jeg vet du vil elske.

Kom, bli med! Dette har du ikke lyst til å gå glipp av!

Hilde Kloppbakken er markedsfører, gründernes bestevenn og sjefsdama bak Girl on Fire, et onlinesamfunn for gründere. Hun holder kurs, workshops og VIP-dager med gründerskap og markedsføring som tema.

Hun jobber med gründere og med utgangspunkt i at “du skal lykkes!” snakker hun om alt som er relatert til gründerskap, både de tekniske tingene, men også de mentale kampene - og alt i mellom.

Hilde er utdannet innen design og markedsføring og tok som nyutdannet en kjapp tur innom det offentlige næringslivet, men rygget skrekkslagent i døra da hun oppdaget hvor kjedelig det var der.

Fra det øyeblikket har hun jobbet med å designe karrieren sin helt på nytt, og hjelper nå andre å gjøre det samme.

En hilsen til deg fra Anne

Denne helgen blir garantert helt uforglemmelig, og jeg kan nesten ikke vente med å komme i gang.

Jeg har hatt lyst til å jobbe med Hilde lenge, ganske enkelt fordi hun er et geni i sitt felt, fantastisk kunnskapsrik og hjertevarm - og nå endelig får vi det til!

Mitt bidrag vil være å hjelpe deg å få fullstendig klarhet og fokus i hvor du skal videre med bedriften din, og bygge den mentale styrken du trenger for å ta både bedriften din og deg selv til helt nye nivå av suksess.

Når du VET fra dypet av deg selv hva du vil, og har både motet og styrken til å gjennomføre stegene mot målet, kan ingenting lenger stoppe deg.

Jeg håper virkelig jeg ser deg i november, for dette blir en helg som kan avgjøre vegen videre for deg!

Anne Brenneng er en anerkjent lærer og terapeut, og holder kurs og foredrag i hele Norge.

Hun underviser i avanserte tanketreningsteknikker og dyptgående selvutvikling.

Anne er kjent for å skape ekstreme forandringer raskere enn du trodde var mulig. Med bakgrunn fra bla hypnose og NLP, vet hun nøyaktig hva som skal til for å bygge dine mentale muskler. Hun lærer villig vekk alle de hemmelige triksene som virkelig kan snu livet ditt fullstendig om, på null tid- slik at du når alle målene du setter for deg selv, og enda mye mer. 

Anne har de senere år i tillegg også fokusert spesielt på feltet kroppsspråk og ikkeverbal kommunikasjon, og lærer alltid vekk det siste fra internasjonale studier og forskning.

Utdannet hypnoterapeut godkjent av Norsk forbund for klinisk hypnose, American board of hypnotherapy, og International institute of clinical hypnosis.

Anne grunnla i 2011 Hedmark Hypnoterapi, med Grethe Lundby. Certified by Paul Ekman, LLC - Subtle expressions, Expert level. Certified by Paul Ekman, LLC - Micro expressions, Expert level 


Denne helt unike helgen holdes i Hedmark Hypnoterapi sine lokaler i Elverum 4.-6. november 2016.

OBS: Det er begrenset med plasser denne helgen, så det er først til mølla som gjelder!

Jeg synes dette ser perfekt ut, men jeg har egentlig ikke tid...

Vi kan ikke trylle frem mere tid for deg, og dårlig tid er vel en utfordring for de fleste. Men oftest handler det jo egentlig bare om prioriteringer, for om vi virkelig har lyst til noe- så får vi det som regel til. Om du har lyst til å bli med denne helgen, må du kanskje bare flytte litt rundt i timeplanen din og prioritere tid for at du skal lære og vokse bedriften din til nye høyder.

Jeg synes det var litt langt unna...

Selv om du kanskje bor langt unna, er det heldigvis veldig enkelt å komme hit. Både tog og buss stopper bokstavelig talt 5 meter fra døren her, og nærmeste hotell er bare noen minutters gange unna lokalet. Parkering er også helt gratis hele helgen, om du vil kjøre bil til oss.

Jeg vet ikke om dette er noe for meg...

Vi kan jo ikke vite hva du har av bakgrunn og erfaring, og hva du trenger mest akkurat nå. Men det vi vet, er at vi er så sikre på kvaliteten av innholdet denne helgen at vi gir deg full fornøydgaranti. Så om du har deltatt hele fredag og ikke er kjempefornøyd og lykkelig, så gir vi deg pengene tilbake – enkelt og greit.

Jeg kjenner jo ingen som skal dit, og synes det er litt skummelt å dra alene...

Du trenger ikke bekymre deg, for det blir mange som kommer alene. Vi lover å ta veldig godt vare på deg, og du vil garantert bli kjent med mange fantastisk koselige nye mennesker akkurat som deg denne helgen. Mange opplever følelsen av å "komme hjem til sine egne" når gründere møtes. Så her vil du garantert ikke føle deg ensom!

Jeg klarer meg jo greit alene jeg egentlig...

Ja det kan jo godt hende at du gjør, så hvorfor reise avgårde på en slik helg..? Som "alenegrundere" vet vi veldig godt hvordan det er å skulle klare å fikse alt på egenhånd. Jovisst går det an, men jammen er det slitsomt – og vi kan love deg at du vil få adskillig bedre resultater og mye mer moro om du blir med. Ikke bare får du masse ny glød og inspirasjon, nye verktøy og system du kan ta i bruk – men du får også et nytt nettverk, hvor vi alle hjelper hverandre opp og frem mot målene.

TIL DEG SOM SKAL DELTA

Du former deg selv som person hver dag ved tankene du velger å lytte til.
Du kan omprogrammere deg selv, dine tanker og vaner.

For å gi deg et ekstra mentalt løft denne helgen får du 4 lydfiler med mental trening, slik at du raskere kan holde smart fokus og bygge styrken som skal til for å lykkes stort. Disse lydfilene er skreddersydd for å hjelpe deg å nå raske resultater, og styrke din selvtillit.

Lydfil nr 1: Fullt fokus
Lydfil nr 2: Trygg på talerstolen
Lydfil nr 3: Deilig stressfri
Lydfil nr 4: Trygg og selvsikker

Verdi 756,-


Dette høres jo ut som den perfekte helgen for meg akkurat nå, hva koster det?

Som gründere selv vet vi godt at denne typen helger som regel koster skjorta og mere til, men vi vil at det skal være mulig å bli med også for de som ikke har store budsjett satt av for bedriftsutviklingen.

Så vi har tatt noen grep for å holde prisen nede.
Vi har holdt mat og overnatting utenfor, istedenfor å kjøre dyr buffet, egen DJ og champagne. På den måten kan du selv velge prisnivået som passer deg best, og lunsje ute eller ta med matpakke om du vil - mens vi heller fokuserer fullt ut på å levere kvalitetsinnhold som faktisk gir deg resultater.

Prisen for helgen er kr 6997,-


Du får selvfølgelig godkjent bilag til regnskapet ditt, så du kan skrive det av på firmaet. Du kan også betale over 2 avdrag om du har behov for det.

 

JA TAKK, JEG BLIR MED!

FOR DEG SOM ER RASK

Melder du deg på innen 21. oktober får du: NETTKURS I FACEBOOKANNONSERING MED HILDE KLOPPBAKKEN

Dette kurset gir deg alt du trenger for å komme i gang med (og få suksess med!) annonsering på Facebook.

Du vil lære alt du trenger om annonsering på Facebook:

‌• H‌vordan du bruker Facebook Power Editor til å promotere gratis stoff, webinarer og tilbud, og samtidig bygge e-post listen din

• Hvordan du lager annonser på korrekt måte så du når mange potensielle kunder og sparer penger

‌• Hvordan du lager fine bilder til annonsene dine - helt gratis

‌• Hvordan du retter annonsene dine mot dine ideelle kunder

‌• Hvordan du enkelt kan optimalisere og teste annonsene for å få mest mulig ut av kampanjen din

‌• Kort sagt: Alt du trenger å vite, forklart på en enkel måte!

Ordinær pris på dette kurset er kr 1997,-


Jeg anbefaler dette kurset på det aller varmeste –– Her får du mye for pengene! Jeg har vært på kurs i Facebookannonsering før, men aldri fått det forklart på en så enkel og god måte.

Charlotte Nagelgaard, Endringsportalen.no


FOR DEG SOM ER RASK

Melder du deg på innen 21. oktober får du: NETTKURSET "EN HELT NY START
– MED SELVTILLIT PÅ BOKS!"
MED ANNE BRENNENG

Modul 1 - Ditt nye liv, se dine muligheter og planlegg for å lykkes

Få klarhet i hva dine innerste drømmer egentlig er, hva du står foran av viktige valg, og hva du faktisk ønsker å få ut av resten av livet. Finn ut hvem du virkelig vil være og hvordan du kan bli nettopp det. Få verktøyene som lar deg bryte drømmene ned i konkrete mål.

Modul 2 - Din historie, slik starter du med blanke ark

Se hvordan du kan bruke din historie, og alt som har ført deg dit du er i dag som byggestener for en ny start. Kartlegg hvilke læringer du vil trenge videre, hva som er dine aller største styrker og hvordan du kan ta dem i bruk. Se hva som har holdt deg nede, og hvordan du kan gi slipp på dine negative erfaringer.

Modul 3 - Dine "mentale superkrefter", bruk din gnistrende hjerne

Lær hvordan du kan ta kontroll over dine tanker og følelser, slik at du kommer i mer indre balanse og er klar for å jobbe mot livet du alltid har drømt om. Ved å bruke effektive teknikker for mental trening, kan du få livet ditt over i en positiv opplevelse av flyt, hvor din gnistrende hjerne vil hjelpe deg å holde fokus på det du ønsker deg.

Modul 4 - Få super selvtillit og selvfølelse, og kickstart ditt nye liv

Bli din egen aller beste venn og mentor så du har mot og trygghet til å bryte ut av komfortsonen, og gjøre alt du lengter etter. Se hvordan menneskene i ditt liv påvirker deg, og hvordan du får det beste ut av alle dine relasjoner. Ta en real opprydning og sørg for at du alltid har de beste menneskene rundt deg til enhver tid.

Modul 5 - Programmer deg selv for å lykkes, teknikkene som får rekordfart på sakene

Lær superteknikkene fra hypnose, NLP og coaching som gir deg mer gass mot målene dine. Det er både enklere og mye mindre mystisk enn du kanskje skulle tro. Ikke bare vil det la deg nå drømmene dine raskere, men du vil også effektivt kunne hjelpe andre rundt deg som du er glad i, med deres selvtillit, mål og drømmer.

Ordinær pris på dette kurset er kr 3665,-


Anbefales av hele mitt hjerte! Jeg lærte så utrolig mye om meg selv og hvilke "arbeidere" som jobber i hodet mitt. Elsket å finne meg selv, mine drømmer og jobbe for å nå mine mål!

Lene Bjørnsvik


JA - Jeg er klar for en ny start med mer suksess, selvtillit og wow-faktor, og vil sikre min plass denne helgen!

Ordinær pris for helgen er kr 6997,-
(+ Bonusene du får i tillegg som alene er verdt kr 6418,-)

Totalverdien du får er på kr 13415,-

Men vi vil at du skal få et helt unikt tilbud, ganske enkelt fordi vi har lyst til å hjelpe deg å virkelig kickstarte deg selv og bedriften din mot nye høyder!

 

Så for deg som bestiller innen 21. oktober er
prisen kun 4997,- kr

(Er dere to som vil komme sammen er prisen pr. stk. kr 4597,-)

JA TAKK, JEG ER MED!

Du kan betale samlet for best pris, eller betale 2 avdrag a kr 2550,-

GARANTI

Vi er så sikre på kvaliteten av innholdet denne helgen at vi gir deg full fornøydgaranti. Så om du har deltatt hele fredag, og ikke er kjempefornøyd og strålende lykkelig, så gir vi deg pengene tilbake – enkelt og greit.

JA TAKK, JEG BLIR MED!

Hedmark Hypnoterapi & GoTo Media 2016 - Alle rettigheter reservert