GIRL ON FIRE PRESENTERER:

Get Smart!

Et ekstremt nyttig og innholdsrikt kurs for deg som skal starte din egen bedrift på nett (eller gi et boost til bedriften du allerede har).

I dette forfriskende uformelle kurset vil du lære triksene som gjør jobben enklere og morsommere – Så du kan bli like proff som businessdamene du tidligere bare har beundret på avstand!

 

Påmeldingen er stengt

Påmeldingen stenger om...

 

I dette 8-ukers onlinekurset vil du lære å bygge en solid bedrift ved å...

 • Bli smart & sterk

  Finn ut hva du er aller best på her i verden, og bygg bedriften din rundt dine unike styrker. Slik kan du være sikker på å føle deg trygg og sikker på veien, og operere ut fra et bunnsolid fundament. Få dette riktig, og resten av jobben vil bli uendelig mye lettere.

  Skap dine pakker, programmer og produkter med 100% selvtillit fordi du har base i ditt naturlige grunnfjell.

 • Bli krystallklar

  Bli krystallklar på hva du gjør, hvem du gjør det for og hvordan du på aller beste vis kan yte verdi til kundene dine. Når du har base i dine styrker og drømmekunden i fokus, kan du formulere din kjernebeskjed og kommunisere klart, tydelig og med stil både on- og offline.

  Lær å snakke om din business med imponerende trygghet og klarhet!

 • Bli produktiv

  Lær triksene det har tatt meg flere år å komme frem til, slik at du kan lage ditt eget høykvalitetsbrand med logo, nettside, kursportal, bilder, videoer og grafiske elementer. Jeg lærer deg å gjøre det med høy kvalitet og lav pris.

  Bli like proff som damene du tidligere bare har beundret  (du vet, de som har millionbudsjett og store team rundt seg) – så enkelt og rimelig at du knapt tror det kan være mulig.

 • Bli tiltrekkende

  Når du gir verdifullt innhold som er relevant for din 5-stjerners kunde, kan du ikke unngå å bli tiltrekkende. Kundene kommer til deg, du trenger ikke jage etter dem.

  En god opt-in gave trenger ikke være stor eller vanskelig å lage. Selv en liten sjokoladebit kan gi deg lyst til å kjøpe en hel pose! Men den må være GOD!

 • Tilby gode pakker

  Gode, tydelige pakkeløsninger er mye enklere å selge enn diffuse tilbud. Kurset har en egen modul som omhandler dine pakkeløsninger og hvordan du kan sette sammen ditt signaturprogram.

  Når du har ditt eget signaturprogram kan du levere det igjen og igjen (og igjen!) og bli en ledestjerne i akkurat din nisje!

 • Gjør livet enkelt og gøy!

  Dersom du gjør jobben og implementerer tipsene fra alle modulene, vil du kunne bygge en bedrift som er riktig for deg og dine drømmekunder, visuelt tiltrekkende, interessant og som rekrutterer kunder uten at du behøver å stresse.

  Gjør det enkelt og gøy, både for deg og for kundene!

Målet med kurset er at du skal kunne ta kontroll over din egen business, og bli SKIKKELIG SMART på rekordtid!

Klar for å bli biz-smart en gang for alle?

Påmeldingen er åpen!

Påmeldingen er stengt

Gjennom kurset vil du få deg noen AHA-opplevelser:

 • Du vil oppdage at du ER god nok, bare du våger å spille på dine styrker.
 • Du vil tenke at "Ja, det er DETTE jeg ønsker å fortelle verden gjennom min business!"
 • Du vil innse at bedriften din kan ta av – bare du gjør jobben som må til.
 • Du vil oppdage metoder som vil posisjonere deg som en proff.
 • Du vil oppdage at ting slett ikke behøver å være vanskelig.
 • Du vil oppdage at det å bli klar på hva du egentlig gjør vil gjøre blikket skarpt og hjernen fokusert.
 • Du vil oppdage at dette kan du klare!

OM HILDE

Jeg er Hilde Kloppbakken: markedsfører, designer og gründermentor, og jeg er her for å hjelpe kvinnelige businesseiere opp og frem.

Damer som driver egne onlinebedrifter er (etter min mening) helt klart de mest interessante, kreative og morsomme menneskene her på Guds grønne jord.

Heldigvis har jeg med min bakgrunn fra og interesse for design, teknologi, onlinemarkedsføring og selvutvikling masse kunnskap som er supernyttig for akkurat disse damene.

Nå åpner jeg igjen for å dele mine gaver med deg som er på vei til å bygge din drømmebusiness!

Kunne du tenke deg å bli hun jenta som i forbifarten nevner å ha tjent en årsinntekt på lanseringen av sitt forrige program, som har innboksen full av meldinger fra fornøyde kunder og som alltid er på vei et spennende sted fordi hun har bygget bedriften sin rundt livet hun ønsker seg?

Dette kurset er designet for at du skal kunne bli henne.

Kursinnhold

Hver modul bygger på de foregående og danner et helhetlig, solid system. Modulene er enkle, men kraftfulle så du når målene for hver modul uten problemer.

MODUL 1
Business Basics

Lær hva som er grunnlaget for enhver suksessfull business, og sørg for at din bedrift er fundert i en solid strategi.

Utfall av modulen: Du vil ha gjennomført oppstartstesten og slått fast om ideen din er solid nok til å gå videre med, og evt. hva som mangler før du bør gå videre.

MODUL 2
Deg og dine styrker

Bli superklar på ut hva du er god på så du kan jobbe i 100% visshet om at bedriften din utnytter din genisone.

Utfall av modulen: Du vil ha dine arketyper, styrker og egenskaper krystallklart for deg.

MODUL 3
Branding

Lag et brand som er proft, helhetlig, enkelt å håndtere og 100% deg. Finn eksperter som kan hjelpe deg med brandet ditt for småpenger.

Utfall av modulen: Du vil få en logo, en fargepalett og brand-elementer du vil være stolt av og ha lyst til å vise til hele verden!

MODUL 4
Nettside

Lag deg en rålekker, superproff nettside du kan ta full kontroll over selv.

Utfall av modulen: Du vil ha din egen nettside (samme type jeg bruker)! 

MODUL 5
Pakker og systemer

Lag pakker og signatursystemer du kan bruke igjen og igjen så du kan bli rågod på å levere akkurat den pakken – og tjene gode penger (lett!) uten å slite deg ut.

Utfall av modulen: Du vil ha kartlagt tjenestene dine i oversiktlige, logiske systemer og pakker som frister kundene.

MODUL 6
Listebygging og salg

Automatiser kunderekrutteringen så du kan slutte å stresse med å få nye kunder – de vil komme av seg selv når du tilbyr noe verdifullt allerede før de kjøper noe av deg.

Utfall av modulen: Du vil ha et system hvor du kan begynne å bygge en e-post liste, og la kundene bli kjent med deg (og kanskje kjøpe av deg!) på automatikk.

MODUL 7
Markedsføring

Lær alt du trenger å vite om salg og markedsføring. Det er i grunn bare noen få nøkkelkunnskaper du trenger, og modul 7 gir deg oppskriften til å få snøballen til å rulle.

Utfall av modulen: Du vil ha laget deg en enkel markedsplan som du vil glede deg til å gjennomføre nå som du har styrker, brand og systemer på plass!

MODUL 8
Bruk av video

Kunnskap om videoproduksjon er et must dersom du skal drive business i dag, men dessverre noe mange gruer seg til. Modul 8 vil fjerne frykt og tvil, og lære deg alt du trenger for å lage videoer av god kvalitet.

Utfall av modulen: Du vil ha lært alt du trenger for å lage gode markedsføringsvideoer!

"Kurset er ikke bare innholdsrikt, det betaler seg faktisk tilbake av seg selv i form av spart tid, spart frustrasjon og (potensielt MANGE) sparte penger!

Når du først har lært triksene kan du bruke dem igjen og igjen i årene som kommer, og oppgradere bedriften din raskere og enklere enn du kanskje ante var mulig."

Hilde forklarer alt du trenger på en lettforståelig måte, og hun er jordnær og sprudlende. Det er lett å bli smittet med masse positiv energi! Jeg satte i gang med mitt nye kurs med en gang, for jeg ble så inspirert!

Zandra Norum; Feng Shui, Body and Soul

Slik foregår kurset

 • 8 innholdsrike moduler fordelt over 8 uker
 • Ny modul legges ut vår online kursportal hver uke
 • Modulene består hovedsakelig av videoer
 • Du vil få utdelt PDF arbeidsark til hver modul
 • Hver modul varer ca. 45 - 60 minutter
 • Det blir ukentlige livesendinger hvor du kan stille spørsmål
 • Du vil få muligheten til å booke privattimer med meg
 • Du vil få tilgang til kurset for alltid

De to første modulene tar for seg deg, din personlighet, dine styrker, dine verdier og dine drømmekunder. Dette er for å sikre at du bygger bedriften din på en solid plattform, slik at bedriften kan vokse seg sterk mens du trives hver eneste dag. Dessverre bygges alt for mange bedrifter på feil premisser, og eieren ender opp med å måtte endre kurs (been there, done that!).

De to neste modulene er mer utadrettet, og jeg vil steg for steg guide deg gjennom hvordan du kan bygge opp brandet ditt og nettsiden din. Jeg vil lære deg å outsource det du ikke er god på selv, for å frigjøre tiden din til andre, mer matnyttige ting (som å lene deg tilbake med en chai latte og vite at ting blir gjort uten at du behøver å stresse...).

I modul 5 skal vi snakke om pakker og systemer. Dersom du skal drive en god, effektiv bedrift, kan du ikke finne opp hjulet igjen og igjen (heloooo utbrenthet!). Derfor handler denne modulen om hvordan du kan samle metodene dine i et signaturprogram, slik at du kan levere solid verdi uten å slite deg ut.

Modul 6 til 8 handler om markedsføring, salg og synlighet. Aktiviteter for å sørge for at kundene strømmer til deg fordi du er en kul person som har et klart og tydelig budskap, og fristende pakker kundene vil ha!

Get Smart! Programmet gir deg disse fordelene:

 • Få total kontroll på brandet ditt, og kunnskap til å designe det akkurat slik du vil.
 • Fremstå som profesjonell, trygg og troverdig.
 • Lær å lage kvalitetsprodukter som imponerer både deg selv og andre.
 • Lær å bruke ditt eget team til å hjelpe deg i businessen uten at det koster skjorta.
 • Få et brand og en bedrift som er enda kulere enn de du tidligere bare beundret på avstand.
 • Få ting gjort på rekordtid.
 • Bli klar, tydelig, fokusert og produktiv.

Ikke gå glipp av dette innholdsrike kurset!

Jeg stod fast i utvikling av egen business. Hodet var fullt av tanker og det føltes som om jeg svevde i tåkeland. Heldigvis meldte jeg meg på kurs med Hilde, et kurs som tok meg mange steg nærmere virkeliggjøring av drømmejobben. Jeg har vært med på en rekke andre web kurs, men dette var det første som virkelig ga resultater. Hver modul tok meg videre. Jeg fikk inspirasjon og konkrete verktøy. Videoene var av høy kvalitet og Hilde har en fantastisk formidlingsevne. Hilde hadde akkurat det jeg trengte for å komme videre i min business. Anbefales på det varmeste!

Berit Storholt Flåtten, NLP Coach

Hilde og Girl on Fire kom akkurat når jeg trengte det! I oppstart av egen bedrift fikk jeg en skikkelig kickstart av å ta kurset til Hilde.

Masse gode tips, ideer, teknikker og et lass med inspirasjon som gjorte at jeg kastet meg ut i litt skumle oppgaver - DETTE GA RESULTAT!

Jeg er takknemlig over alt Hilde deler og anbefaler deg som ønsker å starte selv eller allerede har startet til å bli med på denne reisen. Hilde snakker fra hjertet, deler fallgruver og oppturer, og ikke minst snakker hun slik at du forstår!

Det jeg også likte veldig godt var at kurset ikke bare løftet bedriften, men det handlet om å bli kjent seg selv, sine verdier og hva du  virkelig vil her i livet.

Kort sagt er dette et kurs du må ta for å heve deg selv og bedriften din! ANBEFALES 🙂

Lynda Westhoff, hud- og kroppsterapeut og makeup artist

"Passer kurset for meg?"

Kurset passer for deg hvis...

 • Du er enig i at en god business = et godt liv (og omvendt)
 • Du (snart) er ferdig med 8-4-livet, og ønsker å komme i gang i din nye bedrift på best mulig vis
 • Du er klar for å løfte din allerede eksisterende bedrift noen hakk
 • Du ønsker å bli klar på hvem du er, hva du står for og hvem du jobber med
 • Du er villig til å gjøre jobben som må til
 • Du er villig til å utvide komfortsonen din
 • Er åpen, nysgjerrig og ivrig på å se hvor langt du kan nå
 • Du er lærevillig, og ønsker å lære det du trenger (og ikke alt annet) så du kan jobbe smartere og ikke hardere
 • Du er klar til å ta få ting gjort!

Kurset passer ikke for deg hvis...

 • Du ikke er villig til å investere tid og penger på din egen fremtid
 • Du har masse unnskyldninger for ikke å ta action
 • Du ikke er åpen for nye løsninger
 • Du ikke er klar for nye perspektiver
 • Du helst vil nå målene dine uten å måtte jobbe for dem
 • Du ønsker å "bli rik fort"
 • Du ikke brenner for å bidra til en bedre verden gjennom dine tjenester og produkter
 • Du ikke forstår og kan lese og skrive grunnleggende engelsk (jeg anbefaler en del engelske verktøy og ressurser i kurset)
 • Du ikke har grunnleggende datakunnskaper

"Jeg er ikke helt sikker..."

 • Men jeg har ikke råd...

  Kurset er verdt hver krone, og betaler seg tilbake i form av spart tid, frustrasjon og aller mest: Penger. (Potensielt mye penger).

  Det kan bli langt dyrere å ikke ta kurset enn å gjøre det…

 • Jeg har ikke tid...

  Men har du tid til å famle i uvisse lenger? Kurset vil gi deg en klar, stø kurs og supereffektive verktøy som vi spare deg for masse prøving og feiling. Gå rett på mål, i stedet for å rote rundt på jordet.

  Du får livstidstilgang til stoffet, og kan bruke så lang tid du vil på å implementere det du lærer.

 • Jeg venter til det passer bedre.

  Venting får deg ingen steder. Faktisk er venting oppskriften på å ikke komme av flekken. Er du sugen på å bygge en bedrift som gir deg friheten, hverdagen og pengene du ønsker deg, er venting det siste du bør drive med.

 • Jeg er ikke klar...

  Kurset begynner på fundamentnivå, så enten du allerede er i gang med business eller skal begynne helt på null, er utgangspunktet det samme: Finn ut hva du er god på, hva du verdsetter og hvem du ønsker å hjelpe. Så tar vi det derfra. Alle begynner altså på samme sted. Så om du er helt ny i business er dette midt i blinken – så slipper du å begynne i feil ende.

 • Jeg er ikke smart nok til å få til dette!

  Kurset er designet nettopp for at du skal slippe å kunne alt, men heller ha sylskarpt fokus på akkurat det du trenger, og hente inn hjelp til det du ikke kan. På den måten blir man smart og effektiv!

 • Jeg vet ikke om jeg er hjelpbar...

  Hvis du tror på deg selv og ideen din, og er lærevillig og interessert i å bygge en bedrift, ja da er det definitivt håp for deg også. (Men IKKE meld deg på hvis du ikke er ivrig på å lære, da kaster du bort tiden og pengene dine).

Å jobbe med Hilde Kloppbakken er utrolig inspirerende. Ikke bare er hun utrolig lett å snakke med, hun forstår alt jeg spør om og kan forklare det jeg lurer på på en enkel måte. Hilde er rett og slett fabelaktig dyktig. Hun setter seg lett inn i mine problemstillinger og jeg virkelig elsker å jobbe med henne.

Å bygge opp egne websider har rett og slett blitt enkelt!

Margrethe Otto Skar, kontrollpåøkonomien.no

Hva kursdeltagerne sier...

Programmet ble kjørt i testversjon sommeren 2015, og her er noen tilbakemeldinger fra deltakerne:

Tilbakemeldingene kom inn via et anonymt spørreskjema og har derfor ikke navn knyttet til dem. Men de er helt ekte! Disse tilbakemeldingene ble gitt på versjon 1 av kurset (som kostet kr 3000,-), og kurset er nå oppdatert og har en annen pris.

Hilde er profesjonell, dyktig, ekte, tydelig, imøtekommende og meget hjelpsom. Kurset er meget godt forklart med gode eksempler og forklaringer. Jeg er meget takknemlig og fornøyd for at jeg «fant» Hilde når jeg skulle bygge min business på nett. Hun er helt rå på å få deg opp og frem i din nye business. Tusen hjertelig takk dyktige, vakre Hilde Kloppbakken <3.

Ann-Peggy Hjerte Nordberg

Du vil snart takke deg selv for at du investerte i fremtiden din.

 

Dette kurset inneholder stort sett alt man trenger å bygge opp en business, men i konsentrert og forenklet form, så du kan lære akkurat det du trenger.

Jeg vil på det sterkeste oppfordre deg som kjenner at dette kurset kunne vært noe for deg til å bli med.

Det ville vært synd om du skulle kaste bort unødvendig tid, energi og penger på bedriften din, når alt du trenger for å bygge opp en bedrift i verdensklasse er samlet i kursets 8 moduler. Håper vi ses på innsiden!

Signatur_gjennomsiktig

GARANTI

Jeg er så bombesikker på at du vil bli fornøyd med kurset at jeg gir jeg deg 30 dagers fornøydhetsgaranti! Hvis du innen 30 dager ikke skulle føle at kurset var vel verdt investeringen er det bare å gi beskjed, så får du alle pengene tilbake.

Påmeldingen stenger om...

 

Din investering

 Engangssum: kr 9 990

Delbetaling i 3 og 6 delbetalinger er også tilgjengelig

 

Klar for å bli biz-smart en gang for alle?

Påmeldingen til 8-ukerskurset er åpen!

Påmeldingen er stengt
Personvern
Ansvarsfraskrivelse

Ansvarsfraskrivelse

Ok, på tide å bli litt overtydelig her. Jeg er ikke en god fe med en tryllestav, og jeg må nevne at hvis du ikke tar ACTION på det du lærer i programmet (eller hvilket som helst program for den saks skyld), vil ikke noe bra skje med businessen din. Og, jeg kan derfor ikke garantere dine resultater, din inntjening eller fremtidige inntjening som et resultat av dette programmet.