GIRL ON FIRE PRESENTERER:

Business Basics

Nyttige hverdagskunnskaper for deg som trenger å få ting gjort i bedriften din

Kundene sier...

For deg som alt har en brukerkonto på Girl on Fire:

Logg inn her før du kjøper

Etter innlogging vil siden laste på nytt. Da må du finne denne knappen igjen, og du kan så gjennomføre kjøpet.

For deg som ikke har noen brukerkonto enda:

Elin Maageng Jakobsen

Som vanlig er det konkret, matnyttig og logisk bygd opp. Nå har jeg laget en kampanje i Canva, og lansert den i nyhetsbrev med MailChimp.

Det beste med kursene til Hilde er at du får steg-for-steg forklaringer som du kan brukes MENS du jobber. Du slipper å gruble, og får faktisk fullført det du hadde tenkt, og dermed er du på kort tid blitt både effektiv og kunnskapsrik! Det gir skikkelig mestringsfølelse, og gjør det lettere å planlegge tiltak for virksomheten videre.

Elin Maageng Jakobsen, adire.no
Hege Amundsen

Det å starte egen bedrift krever mange grunnleggende kunnskaper. Hilde sitt "Business Basics", er et absolutt must for nyoppstarta grundere. Det er fin samling av så mange nyttige verktøy og informasjon som du vil få bruk når du skal starte opp for deg selv.


Jeg synes hele konseptet med "Girl on fire" er helt fantastisk. Hilde har inspirert og motivert meg når jeg har vært i tvil og usikker på om jeg kunne ta steget selv. Hun deler av sin egen historie og erfaringer, som de fleste kjenner seg igjen i. Og det har gitt meg styrke og tro nok på meg selv til å ta det store skrittet ut i gründerverden.

Hege Amundsen, dinhypnoseklinikk.no

© Girl on Fire 2016